Giulia este cea mai cuminte fată din showbiz!

Pe lângă faptul că este extraordinar de frumoasă şi de dorită, poate nu toată lumea cunoaşte faptul că Giulia Anghelescu este o fată serioasă şi cuminte.
Actorul Mihai Bendeac, un om din "sistem", ca să-i spunem aşa, a întocmit un top al celor mai cuminţi vedete feminine de pe la noi. În mod absolut logic, Giulia este prima în clasament!

1. GIULIA ANGHELESCU. De câte ori am văzut-o, era cu Vlad Huidu, cu care e de ani de zile. Nu ştiu dacă mai sunt şi acum împreună dar mereu mi-a lăsat impresia unei fete la locul ei.
2. ANDA ADAM. O relaţie stabilă şi, din câte ştiu, genul de fată pe care o iei de nevastă.
3. JOJO. O cunosc. Garantez! Jojo e în extremă chiar! Ea visează prinţul pe cal alb! Abia de 2-3 ani nu se mai joacă cu păpuşile.
4. LUIZA BOGDAN. Luiza e foarte cu capul pe umeri. Şi asta nu pentru că e verişoara mea!
5. MIRELA ZEŢA. Pentru ea bag mâna-n foc. Mirela ar trebui să fie expusă ca model şi să plătească toate târfele astea bilet ca să vadă cum arată o femeie independentă.
6. CLAUDIA CREAM. Nu stiu mare lucru, dar mereu mi-a lăsat o impresie okay.
7. CLEOPATRA STRATAN...
8. OANA ZĂVORANU. Cred că e genul de femeie care nu şi-ar înşela niciodată bărbatul. Nu neaparat din convingere, cât din orgoliu.
9. ALINA PLUGARU. O să vi se pară şocant. Plugaru e nevasta perfectă. Şi e de o fidelitate şi o disponibilitate sentimentală uluitoare. În viaţa publică şi-a creat într-adevăr o imagine...nici nu vreau să comentez (...) diferenţele între imagine şi ceea ce este ea în viaţa de toate zilele sunt efectiv şocante. Multe dintre mimozele care apar zi de zi la tv ba asistente, ba multe din ele prezentatoare, ba iubite/neveste de miliardari sunt curve cu carte de muncă, Plugaru e curva absolută pe tv şi cu totul altceva în intimitatea ei
10. DORU IUGA...

Un comentariu:

Anonim spunea...

peste tine ma ridic/ma cobor ma urc un pic/vostradamus in mine te ridic